Individual HAPPY din iarbă de mare, Ø 38 cm

  • Individual rotund, elegant
Individual HAPPY din iarbă de mare, Ø 38 cm
Individual HAPPY din iarbă de mare, Ø 38 cm
Individual HAPPY din iarbă de mare, Ø 38 cm
Individual HAPPY din iarbă de mare, Ø 38 cm
54,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Apreciezi accesoriile elegante și practice? Decorează-ți sufrageria cu elegantul individual HAPPY din iarbă de mare ! Individualele vă vor permite să introduceți un accent caracteristic și, în același timp, să protejați masa împotriva murdăriei. Le puteti pune pe fata de masa sau direct pe blat - datorita individualelor, vasele fierbinti nu vor lasa decolorari sau amprente neatractive. Sunt un accesoriu foarte universal. Cu ajutorul lor, puteți schimba cu ușurință decorul mesei: atât de zi cu zi, cât și festiv. Un mic dejun rustic dimineața și o cină plină de farmec? Cu individualele noastre este posibil!

Individualul de masă HAPPY din iarbă de mare este un accesoriu funcțional care nu poate lipsi de pe masa ta. Este fabricat din iarbă naturală de mare . Acest material este rezistent la temperaturi ridicate, astfel incat puteti aseza cu usurinta cesti de cafea, cani cu ceai sau farfurii calde pe el.

Individualul de masă HAPPY din iarbă de mare este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unor accesorii în stil modern. Produsul se caracterizează printr-o culoare naturală a ierbii marine și o margine neagră . Individualul are un diametru mare (38 cm) , datorită căruia puteți încadra în mod convenabil toate elementele veselei, chiar și necesare pentru un multi- curs de masă !

Caracteristicile produsului:

  • HAPPY individual din iarbă de mare,
  • produsul este realizat din iarbă de mare naturală,
  • puteți pune căni de cafea, căni de ceai sau farfurii fierbinți ,
  • se caracterizează prin culoarea naturală a ierbii marine și o margine neagră,
  • are un diametru mare (38 cm),
  • un produs al Marca Atmosphera.

Cod produs
58598
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
iarbă de mare
Lungime (cm)
38
Latime (cm)
38
Inaltime (cm)
0,5
Diametru (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel