Cantar de bucatarie, 5 kg, din sticla, rosu

Cantar de bucatarie, 5 kg, din sticla, rosu
Pret bun
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Cântarul electronic de bucătărie este un ajutor de bucătărie de încredere, care sprijină activitățile gospodărești de zi cu zi, cum ar fi gătitul, coacerea și prepararea de shake-uri. Va ajuta la echilibrarea cantității așteptate a oricăror produse, datorită căruia vom fi siguri că felul de mâncare pregătit va fi perfect în proporții și, astfel, va avea un gust grozav. La urma urmei, în bucătărie, nu numai efectul este important, ci și procesul în sine.

Cântarul este un produs al mărcii olandeze EH Excellent Houseware, un cunoscut producător de accesorii pentru casă. Este fabricat din sticlă, ceea ce îl face ușor de curățat. Sarcina este de până la 5 kg . Greutatea este de 23 cm lungime, 16 cm latime si 2,5 cm inaltime.Se caracterizeaza prin manopera solida si aspect atractiv, ceea ce face sa fie si un decor fermecator.

Preparatele excelente necesită meticulozitate, dar și accesorii bine alese. Merită să vă echipați cu ustensile, datorită cărora putem funcționa mai eficient în bucătărie, precum balanta. De acum, gătitul va fi și mai ușor și distractiv și avem liniște sufletească pentru efectul final!

Caracteristicile produsului:

  • cântar electronic de bucătărie,
  • comod de utilizat, accesoriu de bucătărie util,
  • din sticlă,
  • produs solid și estetic ,
  • dimensiuni: 23 x 16 x 2,5 cm,
  • greutatea maximă este de 5 kg,
  • un produs al mărcii olandeze EH Excellent Houseware. < / li >

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
58736
Sarcina maxima
5 kg
Tip alimentare
1 x CR2032
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
16
Inaltime (cm)
2,5
Kształt
prostokątny
Baterie
inclusa
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel