Vas de copt oval, portelan

  • Vas de copt din porțelan cu imprimeu decorativ și manere confortabile
Vas de copt oval, portelan
44,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Vas de copt oval, porțelan . Fabricat din materiale rezistent la căldură, durabile și solide sunt necesare în fiecare bucătărie. Sunt necesare dacă vrem să pregătim diverse feluri de mâncare in cuptor. Ciorbă de ceapă la cuptor, sau poate lasagna? Vă puteți pregăti cu ușurință mâncărurile preferate în vasul de copt. Vase de copt elegante vă vor servi, de asemenea, pentru a servi eficient preparatele pe masă . Datorită acestui fapt, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la necesitatea de a pune vasul într-un vas separat, mâncarea se va răci mai încet și, în plus, vor fi mai puține vase de spălat.

Vasul de copt este o garanție pentru gătit cu succes pentru dvs., precum și o masă excelentă pentru cei dragi! Vasul este fabricat din porțelan rezistent la temperaturi ridicate. Vasul de copt este potrivit în special pentru prepararea și servirea unei porții din vasul tău preferat. Vasul are dimensiuni: 21,5 cm x 10,5 cm x 3,5 cm.

Un vas de copt este, de asemenea, un accesoriu elegant, care arată foarte bine. Acesta se caracterizează printr-o formă ovală și o culoare albă neutră. În plus, nava are mânere convenabile pentru o portabilitate ușoară .

Caracteristicile produsului:

  • vas de copt,
  • este fabricat din porțelan,
  • va fi util în special pentru prepararea și servirea unei porții din vasul tău preferat,
  • are dimensiunile: 21,5 cm x 10,5 cm x 3,5 cm,
  • este caracterizată printr-o formă ovală și o culoare albă neutră,
  • mânere pentru transport ușor,
  • un produs al renumitului brand La Cucina.

Producător
Cod produs
58806
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
porcelana
Lungime (cm)
21,5
Latime (cm)
10,5
Inaltime (cm)
3,5
Kształt
owalny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel