Vase de copt din portelan, 3 bucati, dreptunghiulare

  • Set 3 vase de copt
Vase de copt din portelan, 3 bucati, dreptunghiulare
64,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set vase de copt din porțelan, 3 bucăți, dreptunghiular . Fabricate din materiale rezistente la căldură, în fiecare bucătărie sunt necesare vase de copt solide și durabile. Sunt de neînlocuit dacă doriți să pregătiți diverse feluri de mâncare in cuptor. Vă puteți pregăti cu ușurință mâncărurile preferate în vasul de copt. Vase de copt elegante vă vor servi, de asemenea, pentru a servi eficient preparatele preparate pe masă . Datorită acestui fapt, mâncarea se va răci mai încet, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la necesitatea de a pune vasul într-un vas separat și, în plus, există mai puține vase de spălat.

Un set de trei feluri de mâncare elegante este o garanție pentru gătit cu succes pentru dvs. și o masă excelentă pentru cei dragi! Vasele sunt fabricate din porțelan rezistent la temperaturi ridicate. Vasele de copt sunt potrivite în special pentru prepararea și servirea unor porții din felul tău preferat. Fiecare dintre vase are dimensiuni: 14 cm x 8,5 cm x 4 cm.

Un set de trei vase elegante de copt este, de asemenea, un accesoriu elegant, care arată foarte bine. Ele se caracterizează printr-o formă dreptunghiulară și o culoare albă clasică. În plus, vasele au mânere profilate pentru o portabilitate ușoară .

Caracteristicile produsului:

  • set de trei vase elegante,
  • sunt realizate din porțelan,
  • sunt potrivite în special pentru prepararea și servirea unor porțiuni din felul tău preferat,
  • vasele au următoarele dimensiuni: 14 cm x 8,5 cm x 4 cm,
  • sunt caracterizate printr-o formă dreptunghiulară și o culoare albă clasică
  • vasele au mânere profilate pentru a fi ușor de transportat,
  • un produs al renumitului brand La Cucina.
Producător
Cod produs
58808
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
porcelana
Lungime (cm)
14
Latime (cm)
8,5
Inaltime (cm)
4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel