Suport periuta de dinti VILALBA, ceramica, argintie, Ø 7,4 cm, Wenko

  • Cană elegantă pentru periuță de dinți sau accesorii cosmetice precum periile de machiaj!
Suport periuta de dinti VILALBA, ceramica, argintie, Ø 7,4 cm, Wenko
Suport periuta de dinti VILALBA, ceramica, argintie, Ø 7,4 cm, Wenko
Suport periuta de dinti VILALBA, ceramica, argintie, Ø 7,4 cm, Wenko
Suport periuta de dinti VILALBA, ceramica, argintie, Ø 7,4 cm, Wenko
74,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Setul modern de toaletă VILALBA cu structura sa și suprafața argintie strălucitoare creează un design elegant în baie și toaleta pentru oaspeți.

Cana păstrează periuțele de dinți și pasta de dinți într-un singur loc și la îndemâna ta. Deoarece durabilitatea și sustenabilitatea sunt importante pentru noi, folosim materiale de înaltă calitate. Suportul pentru periuta de dinti este realizat din ceramica solida, astfel incat te poti bucura de el pentru o perioada indelungata.

Seria modernă VILALBA disponibilă în magazinul nostru vă permite să completați echipamentul de baie cu un set de toaletă asortat și un dozator de săpun din aceeași serie. Produsele sunt completări necesare pentru o baie funcțională, confortabilă. De asemenea, puteți crea un decor armonios și unic prin combinarea diferitelor variante de culoare ale seriei - aceeași formă, accente de culoare diferite.

Datorita dimensiunilor optime: diametru 7,4 cm x inaltime 9,7 cm , cana este perfecta pentru fiecare baie si toaleta, chiar si pentru cele foarte mici.

Seria modernă de baie VILALBA în culori discrete și puternice se bazează pe o combinație armonioasă de aspect, atingere și funcționalitate. În culoare argintie și cu o suprafață complexă structurată, vă puteți bucura de gama VILALBA de accesorii pentru baie. Foloseste o cana practica pentru a depozita periute de dinti electrice si manuale, pasta de dinti, sau pentru perii si accesorii de machiaj!

Caracteristicile produsului:

  • Suport periuță VILALBA,
  • cana pentru periuță este din ceramică,
  • culoare argintie,
  • dimensiuni optime: diametru 7,4 cm x înălțime 9,7 cm,
  • în sortimentul magazinului nostru veți găsi accesorii de baie potrivite din aceeași serie, creând un set de toaletă coerent,
  • un produs al unui cunoscut și marca germană foarte apreciată WENKO.

Producător
Cod produs
59366
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
7,4
Latime (cm)
7,4
Inaltime (cm)
9,7
Diametru (cm)
7,4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel