Suport periuță de dinți PAVIA Static-Loc, Wenko

  • Cana la moda pentru periuta de dinti cu suport de perete.
Suport periuță de dinți PAVIA Static-Loc, Wenko
Suport periuță de dinți PAVIA Static-Loc, Wenko
Suport periuță de dinți PAVIA Static-Loc, Wenko
Suport periuță de dinți PAVIA Static-Loc, Wenko
Suport periuță de dinți PAVIA Static-Loc, Wenko
Suport periuță de dinți PAVIA Static-Loc, Wenko
79,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de toaleta modern. Suport periuta de dinti PAVIA Static-Loc, Wenko cu maner pentru fixare si o suprafata neteda in alb si negru creeaza un design elegant in baie si toaleta pentru oaspeti.
Cupa pastreaza periutele si pasta de dinti intr-un singur loc si la indemana.
Deoarece durabilitatea si durabilitatea sunt importante pentru noi, folosim materiale de inalta calitate. Suportul periutei de dinti este fabricat din metal solid, astfel incat sa va puteti bucura de el mult timp.
Seria moderna PAVIA disponibila in magazinul nostru va permite sa completati echipamentul de baie cu o perie de toaleta si un distribuitor de sapun din aceeasi colectie. Produsele sunt completari necesare unei bai functionale si confortabile. De asemenea, puteti crea un decor armonios si unic prin combinarea diferitelor variante de culoare ale seriei - aceeasi forma, accente de culoare diferite.
Datorita dimensiunilor optime: lungime 9 cm x latime 6,5 cm x inaltime 12 cm , cana este perfecta pentru fiecare baie si toaleta, chiar si pentru cele foarte mici.
Seria moderna de baie PAVIA, in culori subtiri si puternice, se bazeaza pe o combinatie armonioasa de aspect, atingere si functionalitate. In alb-negru si cu o suprafata neteda, va puteti bucura de gama PAVIA de accesorii pentru baie in fiecare baie si toaleta pentru oaspeti. Utilizati cana practica pentru a depozita periute de dinti si pasta de dinti manuale sau electrice sau pentru perii si accesorii de machiaj!

Caracteristicile produsului:

  • Suport periuta de dinti PAVIA,
  • cupa periutei de dinti este din metal,
  • alb-negru,
  • dimensiuni optime: lungime 9 cm x latime 6,5 cm x inaltime 12 cm,
  • in oferta magazinului nostru veti gasi accesorii de baie potrivite din aceeasi serie, creand un set de toaleta coerent,
  • produs al putului -Cunoscut brand german WENKO.

Producător
Cod produs
59520
Sistem de instalare
Static-Loc
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
9
Latime (cm)
6,5
Inaltime (cm)
12
Instalare
fara foraj
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel