Capac WC CUERO, MDF, Negru, WENKO

  • Capac WC din MDF
Capac WC CUERO, MDF, Negru, WENKO
Capac WC CUERO, MDF, Negru, WENKO
Capac WC CUERO, MDF, Negru, WENKO
Capac WC CUERO, MDF, Negru, WENKO
Capac WC CUERO, MDF, Negru, WENKO
Capac WC CUERO, MDF, Negru, WENKO
Capac WC CUERO, MDF, Negru, WENKO
369,99 RON
239,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (130,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Alegeți confort și echipamente de înaltă calitate în casa dvs. Verificați gama largă de accesorii pentru baie marca a mărcii germane WENKO disponibile în magazinul nostru și alegeți produse pentru dvs.!

Capac WC CUERO este un produs care se distinge printr-un design confortabil și o culoare clasică. Capacul este realizată din MDF . Ca urmare, este rezistentă la zgârieturi, fisuri și durabilă, precum și la acțiunea agenților de curățare . Suprafața perfect netedă facilitează menținerea toaletei curate. Acest lucru garantează igiena la cel mai înalt nivel.

Metoda de asamblare asigură o montare solida, . Culoarea neagră arată foarte elegant, deci va oferi băii o atmosferă proaspătă . Capacul trebuie adaptat la modelul vasului de toaletă, verificând cu atenție dimensiunile acestora. Dimensiunile capacului: lungime 42,5 cm x lățime 38 cm . Produsul va satisface cu siguranță așteptările chiar și celor mai pretențioși clienți. Ai încredere în marca germană WENKO! Asigurați-vă că verificați oferta completă a magazinului nostru pentru a alege alte accesorii de baie și elemente decorative pentru set!

Caracteristicile produsului:

  • Capac WC CUERO,
  • design confortabil,
  • culoare neagră,
  • din MDF,
  • durabil și rezistent la daune,
  • ușor de întreținut igiena și curățenia,
  • produs al mărcii germane WENKO.

Producător
Cod produs
59665
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
42,5
Latime (cm)
35,5
certificat
FSC
Metoda de ambalare
parțial asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel