Perie cu suport Olinda, Verde, ALLSTAR

  • Perie cu suport Olinda, Verde, ALLSTAR
Perie cu suport Olinda, Verde, ALLSTAR
Perie cu suport Olinda, Verde, ALLSTAR
Perie cu suport Olinda, Verde, ALLSTAR
Perie cu suport Olinda, Verde, ALLSTAR
99,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perie de toaletă igienică cu recipient ceramic convenabil

  • Perie de toaletă cu vas ceramic, 40 cm: Această perie de toaletă are 40 cm înălțime și un diametru de 9,5 cm. Este format dintr-un recipient ceramic si un maner metalic, asigura nu doar igiena in toaleta, ci si un aspect elegant. Disponibila în trei culori diferite, se va potrivi perfect cu orice baie.
  • Calitate înaltă: Peria de toaletă este realizată cu grijă din materiale durabile, ceea ce garantează utilizarea sa pe termen lung. Recipientul din ceramică este robust și ușor de curățat, iar mânerul metalic oferă o prindere confortabilă.
  • Curăţare eficientă: Datorită designului său, peria de toaletă asigură o curăţare eficientă a toaletei. Perii periei sunt suficient de moi pentru a nu deteriora suprafața, dar suficient de rigizi pentru a îndepărta eficient murdăria și depunerile.
  • Dimensiuni compacte: Peria de toaletă are dimensiuni compacte, ceea ce permite depozitarea ușoară și economisirea spațiului în baie. Înălțimea sa de 40 cm îl face confortabil de utilizat, iar diametrul de 9,5 cm vă permite să ajungeți cu ușurință în locuri greu accesibile.
  • Design elegant: Peria de toaletă nu numai că asigură igiena, ci oferă și un plus de eleganță băii. Suportul său din ceramică și disponibilitatea în trei culori îl fac să se potrivească perfect cu diverse stiluri de interior, adăugându-le un caracter unic.
Producător
Cod produs
59718
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
40
Diametru (cm)
9,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel