Suporturi de bucătărie din silicon, 2 buc

Suporturi de bucătărie din silicon, 2 buc
Suporturi de bucătărie din silicon, 2 buc
Suporturi de bucătărie din silicon, 2 buc
Suporturi de bucătărie din silicon, 2 buc
49,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Suporturi de bucătărie din silicon - Accesorii practice pentru gătit și coacere Culoare: Gri - o culoare modernă care se va potrivi perfect cu diverse stiluri de bucătărie Material: Silicon - un material de înaltă calitate, extrem de flexibil, rezistent la temperaturi ridicate și ușor de curățat Lungimea laterală: 17,7 cm - lungimea optimă a suporturilor , permițând o utilizare confortabilă și sigură Cârlig de agățat: Fiecare suport este echipat cu un cârlig practic de agățat. Aplicație: Accesorii practice pentru gătit și coacere care facilitează prinderea vaselor fierbinți, protejându-vă mâinile de arsuri
Cod produs
60350
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
siliciu
Lungime (cm)
17,7
Latime (cm)
17,7
Inaltime (cm)
0,45
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel