Cos de rufe, pliabil, 45 l

Cos de rufe, pliabil, 45 l
Cos de rufe, pliabil, 45 l
Cos de rufe, pliabil, 45 l
Cos de rufe, pliabil, 45 l
Cos de rufe, pliabil, 45 l
Cos de rufe, pliabil, 45 l
Cos de rufe, pliabil, 45 l
Cos de rufe, pliabil, 45 l
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cos de rufe cu funcție de pliere este o soluție compactă, ideală pentru spații mici.

.
  • Pliat plat: designul coșului permite să fie pliat. Coșul de rufe pliat va avea o grosime de numai 9 cm. Datorită dimensiunilor compacte, îl puteți ascunde în spatele mașinii de spălat sau al dulapului, dacă nu aveți prea mult spațiu în baie.
  • Lightweight: coșul de rufe cântărește doar 1,2 kg. Acest lucru îl face ușor de transportat sau de depozitat în locuri mai puțin accesibile - de exemplu, la un nivel înalt.
  • Lightweight: Coșul de rufe cântărește doar 1 kg.
  • .
  • Curățare ușoară: coșul este fabricat din plastic. Este ușor de curățat și igienic de utilizat.
  • Manere pe cele trei laturi: puteți muta coșul cu ambele mâini, apucându-l din două părți sau folosind al treilea mâner - sprijiniți-l pe șold și să îl purtați cu o singură mână. Știm cât de important este să aveți mână liberă pentru a vă ocupa de treburile casnice.
  • 45 litri: o capacitate atât de mare vă va permite să depozitați chiar și rufe mari în cos. Puteți să puneti cu ușurință în lenjerie spălată sau pături.

Cosul de rufe, atunci când este desfășurat, are dimensiuni de 62 x 44 x 27,5 cm. Coșul este robust și flexibil, iar atunci când este pliat, este foarte ușor de depozitat.

.

Coșul de plastic este echipat cu găuri, ceea ce îl face respirabil. Chiar dacă lăsați rufele umede mai mult timp, găurile vor asigura circulație a aerului.

Cosul din plastic este prevăzut cu găuri pentru a asigura circulația aerului.

Cod produs
60390
Capacite
45 l
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
39,5
Inaltime (cm)
16
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel