Felinar mare stil boho, 38 cm

  • Felinar mare și elegant sub formă de coș - un decor modern pentru
  • camera, terasa sau balconul dvs.
Felinar mare stil boho, 38 cm
Felinar mare stil boho, 38 cm
Felinar mare stil boho, 38 cm
Felinar mare stil boho, 38 cm
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un felinar mare și elegant sub formă de coș - un decor modern pentru camera, terasa sau balconul dvs. Dimensiunile felinarului: Inaltimea abajurului este de 38 cm si diametrul este de 27 cm. Dimensiunile abajurului sunt de 10 cm x 15 cm. Manerul are 12 cm. Este usor, cantarind 820 g. Fabricat din material durabil: capacul este realizat din placă MDF, care se caracterizează prin rezistență și durabilitate ridicate. Inserția pentru lumânare este din sticlă. Abajurul imită foarte bine lemnul și arată natural. Culoare si forma interesanta: Este in culoarea lemnului deschis, care se potriveste incaperilor si gradinilor moderne. Are o forma interesanta, se ingusteaza spre varf. Materialul și forma seamănă cu un coș. Decorare funcțională: va fi un decor frumos al interiorului tău. Seara, va adăuga un caracter unic și o atmosferă plăcută. În loc de lumânare, puteți pune în ea lămpi mici, care vor adăuga caracter decorului. Are maner: Datorita acestuia, poti muta cu usurinta felinarul oriunde vrei, chiar daca in el arde o lumanare. Un felinar mare va fi o completare frumoasă a amenajărilor de grădină și terase. Seara, când aprindem o lumânare sau aprindem lămpile, vom crea o atmosferă unică în spațiul nostru. Datorită acesteia, serile în aer liber vor fi unice.
Producător
Cod produs
60531
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
27
Latime (cm)
27
Inaltime (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel