Vas tajine pentru copt, 30 cm

Vas tajine pentru copt, 30 cm
Vas tajine pentru copt, 30 cm
Vas tajine pentru copt, 30 cm
Vas tajine pentru copt, 30 cm
Vas tajine pentru copt, 30 cm
Vas tajine pentru copt, 30 cm
Vas tajine pentru copt, 30 cm
Vas tajine pentru copt, 30 cm
309,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un vas cu capac (tagine) pentru prepararea mâncărurilor tradiționale marocane va cuceri inimile tuturor iubitorilor acestei părți a lumii

  • Vasul pentru prepararea mâncărurilor tradiționale marocane: vasul a fost făcut în stilul unui fel de mâncare arabă cu un capac caracteristic, înalt și conic. Vă permite să pregătiți mâncăruri ușoare, înăbușite.
  • Fabricat din ceramică:Ceramica conduce perfect căldura, ceea ce oferă condiții optime pentru prepararea unui fel de mâncare sănătos.
  • Rezistent la căldură: Vasul este rezistent la temperaturi ridicate. Poate fi folosit la cuptor pana la 240°C.
  • Constă din 2 părți:vasul este format dintr-o bază (partea inferioară) și un capac conic. În el se află orificiul responsabil pentru evacuarea aburului și reducerea presiunii din interiorul vasului.
  • Utilizarea prevăzută:Vasul vă permite să pregătiți un fel de mâncare dintr-o singură oală constând din carne sau pește și legume. Mancarea este recomandata tuturor persoanelor care prefera un stil de viata sanatos, deoarece preparatele facute in el sunt sanatoase si fara grasimi.

Vasul din ceramică pentru pregătirea și servirea mâncărurilor marocane. Vă permite să pregătiți un fel de mâncare sănătos și hrănitor pentru 2-3 persoane. Fabricat din ceramică neagră de înaltă calitate. Destinat pentru utilizare la cuptor. Dimensiunile fundului vasului sunt (diametru x inaltime) 30x7,5 cm, capacul are dimensiuni (diametru x inaltime): 27 x 16 cm. De asemenea, va fi perfect pentru servirea directă a felului de mâncare la masă. Produsul provine de la brandul francez 5five Simple Smart.

Cod produs
61104
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
22
Adancime (cm)
30,3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel