Strecuratore, inox, 19 cm

Strecuratore, inox, 19 cm
Strecuratore, inox, 19 cm
Strecuratore, inox, 19 cm
Strecuratore, inox, 19 cm
Strecuratore, inox, 19 cm
Strecuratore, inox, 19 cm
54,99 RON
40,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (14,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Strecuratore pentru paste 5five Simply Smart din oțel inoxidabil - de neînlocuit în fiecare bucătărie. Versatil: Pentru turnarea orezului, cartofilor, legumelor, pastelor și multe altele. La îndemână: strecurătoarea metalică are un mâner profilat. Acest lucru o face confortabila de ținut. Dimensiuni: Usor, incapator: 35 cm lungime x 19 cm latime x 7,5 cm inaltime, 19 cm in diametru. Robustă: strecurătoarea este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, rezistentă la umiditate și rugină. Curățare: Folosiți apă cu detergent de spălat vase. Strecurătoarea din oțel inoxidabil vă va servi mult timp. Perfecta pentru bucataria ta.
Cod produs
61416
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
19
Inaltime (cm)
7,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel