Geanta frigorifica cu buzunar, 5 L

Geanta frigorifica cu buzunar, 5 L
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O geantă termoizolatoare cu buzunar de la EH Excellent Houseware este un accesoriu obligatoriu în timpul unei excursii de vară la munte sau la malul mării. Când vrem să bem o băutură rece sau să păstrăm sandvișuri pentru o perioadă lungă de timp, o pungă termică va fi un ochi de taur.

Geanta frigorifica cu buzunar de la EH Excellent Houseware se lauda cu o capacitate de 5 litri, ceea ce inseamna ca putem depozita bauturi si mancare. Izolarea termică menține temperatura scăzută, datorită căreia putem păstra alimentele în ea timp de câteva ore. Deosebit de remarcată este punerea în aplicare a poliesterului, care face geanta rezistenta la abraziune, iar curățarea acesteia de murdărie nu este dificilă.

Dimensiunile genții sunt 24 x 18 x 10,5 centimetri. De menționat că geanta a fost echipată cu un buzunar suplimentar în partea din față, iar mânerul o face ușor de transportat. Geanta termoizolatoare EH Excellent Houseware cu buzunar este si ea o constructie speciala care limiteaza intrarea aerului cald din exterior.

Caracteristicile produsului:

  • o geanta termoizolatoare cu buzunar,
  • produsul va fi perfect în timpul unei excursii de vară la malul mării sau la munte,
  • are o capacitate de 5 litri,
  • izolarea termică vă permite să mențineți temperatura scăzută,
  • este fabricata din poliester rezistent la abraziune,
  • dimensiunile produsului sunt 24 x 18 x 10,5 centimetri,
  • un buzunar în față vă permite să depozitați accesorii mici,
  • designul special asigură etanșeitatea,
  • produs original EH Excellent Houseware.
Cod produs
62202
Capacite
5 l
Culoarea dominantă
mare
Material dominant
poliester
Inaltime (cm)
24
Lungime (cm)
18
Latime (cm)
10,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel