Cutie chei FOLK, lemn, model oriental

Cutie chei FOLK, lemn, model oriental
Cutie chei FOLK, lemn, model oriental
Cutie chei FOLK, lemn, model oriental
Cutie chei FOLK, lemn, model oriental
149,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Autobuzul va sosi în cinci minute și îți cauți cheile casei? Ai uitat unde ți-ai lăsat cheile mașinii? Este timpul să facem ceva în privința asta! Selectați caseta de chei FOLK și rezolvați misterul problematic al cheilor care dispar. Acest supliment se va asigura că totul este la locul potrivit.

Cutia pentru chei are forma unei cutii compacte cu ușa închisă . Este un accesoriu practic care nu poate lipsi din locuinta persoanelor care pretuiesc organizarea si ordinea eficienta. Acest articol a fost realizat cu atenție la detalii, folosind materiale de înaltă calitate. De remarcat în mod deosebit este forma interesantă a dulapului și modul în care este realizat. Este fabricat din lemn . Datorită designului său din lemn, cutia pentru chei capătă un caracter unic și se va potrivi perfect cu interioarele decorate în stilul Orientului Îndepărtat.

Acest accesoriu va funcționa în special în hol sau coridor. Montați-o pe perete de lângă ușa din față sau lângă cuier și veți ști întotdeauna unde ți-ai agățat cheile. Marele avantaj al cutiei este interiorul bine amenajat: mai multe rânduri cu cârlige vă vor ajuta să separați eficient cheile membrilor casei și cheile vehiculului. Poti folosi acest articol ca o cutie pentru chei, cutie atipica sau ascunde diverse mici accesorii necesare in apartament.

Caracteristicile produsului:

  • cutie de chei FOLK,
  • raft sub formă de cutie cu ușă,
  • are mai multe rânduri cu cârlige practice,
  • < li> accesoriu din lemn,
  • are un aspect oriental,
  • va funcționa într-un hol sau coridor,
  • un produs al mărcii Atmosphera.
< br />

Producător
Cod produs
62410
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
29
Latime (cm)
6,6
Inaltime (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel