DEZUMIDIFICATOR REFILLBAG 400GR

  • Dezumidificator - un set cu trei perne
DEZUMIDIFICATOR REFILLBAG 400GR
DEZUMIDIFICATOR REFILLBAG 400GR
DEZUMIDIFICATOR REFILLBAG 400GR
DEZUMIDIFICATOR REFILLBAG 400GR
Pret bun
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Set de acasă

Dezumidificator cu trei perne albe. Îndepărtează eficient excesul de umiditate din interior. Dimensiunile mici (16 cm lungime x 13 cm latime x 10,5 cm ) pot fi amplasate cu succes in living, dulap sau baie. Aceasta este o propunere făcută cu atenție de la brandul Storagesolutions.

Absorbantele cusute precis pot fi amplasate în cele mai umede locuri din casă. Fiecare absorbant este foarte ușor - unul cântărește 400 de grame . Va asigura nivelul optim de umiditate in spatiul dumneavoastra. Merită să ai grijă de ea. Umiditatea excesivă poate duce la formarea de mucegai.

Absorbtoarele de umiditate sunt fabricate din plastic de înaltă calitate . Ele usucă aerul perfect. Îl poți așeza cu ușurință într-un loc care o cere, de exemplu, într-un dulap de pantofi sau cu haine. Este eficient împotriva mirosului de mucegai.

Nu ocupă mult spațiu. Amplasate printre altele, sunt practic invizibile. Este un ajutor discret în lupta împotriva aerului umed. Ai grijă de calitatea aerului. Prea multă umiditate în apartament vă afectează sănătatea.

Caracteristicile produsului:

  • set de trei dezumidificatoare pentru casă,
  • dimensiunile produsului sunt 16 cm lungime x 13 cm lățime x 10,5 cm
  • absorbantele sunt ușoare, greutatea produsului 400 de grame,
  • un produs realizat cu grijă al mărcii Storagesolutions,
  • plastic de înaltă calitate,
  • protejează împotriva mucegaiului,
  • absorbantul poate fi amplasat în locuri diferite.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
62624
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
16
Latime (cm)
13
Inaltime (cm)
10,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel