Ghirlanda,180 cm

Ghirlanda,180 cm
Ghirlanda,180 cm
Ghirlanda,180 cm
Ghirlanda,180 cm
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ghirlanda, 180 cm introduce o atmosferă magică, unică a Crăciunului în interiorul casei tle! Ghirlanda este una dintre decorațiunile tradiționale de Crăciun care sunt prezente în casele noastre în fiecare an, așa că nici de această dată nu trebuie să lipsească. Arată frumos, împodobând brazi de Crăciun, uși, ferestre, pereți, balustrade ale scărilor și balcoanelor și orice alte obiecte. Cu ajutorul unei ghirlande, puteți crea compoziții cu globuri, lumini și alte decorațiuni, dar va arăta și impresionant si fără ele, introducând o aură festivă în casă, care va fi propice pentru cina de Crăciun și încânta membrii gospodăriei și oaspeții. .

Lungimea optimă a ghirlandei, 180 cm , permite diversele sale utilizări, va sublinia frumos farmecul unui brad de Crăciun în stil alb, de exemplu cu accesorii argintii sau aurii. Este realizata din pene subtili care îi conferă aspectul său elegant și delicat.

Caracteristicile produsului:

  • Ghirlandă de Crăciun,
  • un ornament fermecător pentru pomul de Crăciun, balustradă, fereastră,
  • pene de înaltă calitate în alb,
  • lungimea ghirlandei este de 180 cm,
  • o puteți folosi pentru a vă crea propria compoziție,
Cod produs
62812
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
pierze
Lungime (cm)
180
Inaltime (cm)
2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel