Coronita de Crăciun cu stea din Betleem, diametru 38 cm

Coronita de Crăciun cu stea din Betleem, diametru 38 cm
99,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 40% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O coronita de Crăciun cu steaua din Betleem va aduce o atmosferă magică, extraordinară în interiorul tău, care va fi o schimbare perfectă în perioada sărbătorilor. Coronita de Crăciun este o îmbogățire perfectă a aranjamentului festiv, dând interiorului căldură și eleganță. Această perioadă specială merită o cinstire deosebită, cu ajutorul unor accesorii speciale, de ocazie, care vor decora frumos mobila, ferestrele sau ușile. În acest fel, casa ta va deveni un loc atmosferic, orbitor, unde să te bucuri de timpul petrecut alături de familie și cei dragi.

Coronita se caracterizează prin precizie si este efectuata din lemn . Lățimea coronitei este de 23 cm, înălțimea de 38 cm și adâncime de 5 cm. Aspectul său fenomenal, universal, îl face un decor perfect pentru interioare în orice stil. Puteți decora uși, ferestre sau orice alt loc cu ea.

Aduceți acasă magia expresivă, adevărată a Crăciunului, care va fermeca toți membrii gospodăriei și oaspeții.

Descriere produs:

  • Coronita de Crăciun cu steaua din Betleem,
  • decor fermecător și elegant de Crăciun pentru orice interior,
  • prelucrare atentă a lemnului,
  • dimensiuni: 5 x 23 x 38 cm,
  • va diversifica aranjamentul de Crăciun,
Cod produs
62979
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
5
Latime (cm)
23
Inaltime (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel