Instalatie pentru exterior, roșu, verde, 200 de led-uri

Instalatie pentru exterior, roșu, verde, 200 de led-uri
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Lămpile de exterior sunt o modalitate excelentă de a adăuga confort și atmosferă Crăciunului. Cui dintre noi nu-i place să se relaxeze în serile lungi în lumină moale? Luminile de exterior vor da terasei, balconului sau grădinii dumneavoastră un caracter unic, care va încânta atât oaspeții, cât și membrii gospodăriei.

Lămpile de exterior sunt perfecte pentru agățat pe o balustradă, un brad sau un brad de Crăciun în aer liber. Dispozitivul este echipat cu 200 de lămpi care sunt alimentate de la rețea. Această soluție înseamnă că nu trebuie să ne facem griji cu privire la înlocuirea obișnuită a bateriei.

Lungimea lămpilor de exterior este de 20 de metri , datorită cărora vor fi perfect vizibile și vor acoperi în același timp o suprafață mare. Puteți agăța produsul pe balcon, terasă sau pe un copac din grădină. Merită menționat faptul că lămpile se pot lăuda cu o culoare a luminii plăcută ochiului, deci se vor potrivi cu aproape orice aranjament .

Caracteristicile produsului:

  • lumini externe,
  • produsul a fost echipat cu 200 de lămpi,
  • iluminatul este alimentat de la rețea
  • lungimea lanțului va garanta o suprafață mare de acoperire,
  • lungimea lămpilor este de 20 de metri, lungimea cablului este de 5 m,
Cod produs
63001
Caracteristici suplimentare
timer
Tip alimentare
la retea
Lungime cablu
500 cm
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
numărul de LED-uri
200
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel