Covor decorativ rotund, pânză, Ø 120 cm

  • Covor decorativ rotund, pânză, Ø 120 cm
Covor decorativ rotund, pânză, Ø 120 cm
Covor decorativ rotund, pânză, Ø 120 cm
Covor decorativ rotund, pânză, Ø 120 cm
Covor decorativ rotund, pânză, Ø 120 cm
Covor decorativ rotund, pânză, Ø 120 cm
Covor decorativ rotund, pânză, Ø 120 cm
489,99 RON
189,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 61% (300,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Nimic nu este mai bun pentru a sublinia stilul unui anumit interior decât un covor de designer. Dacă prețuiești decorațiunile necomplicate, dar atemporale, cu siguranță vei fi interesat de oferta acestui minunat covor de iută. Cu ajutorul lui, poți introduce rapid și ușor atmosfera potrivită în apartamentul tău. Acest covor este o alegere bună dacă doriți să umpleți un spațiu gol de pe podea și doriți să subliniați unicitatea încăperii alese.

Este un produs al mărcii recomandate Atmosphera, cunoscut pentru mobilierul de ultimă generație și accesoriile pentru casă. Daca esti in cautarea unui covor care sa fie folosit pentru a decora incaperile cele mai des folosite, precum un hol, atunci un covor decorativ rotund va functiona perfect in acest rol. Acest lucru se datorează iutei naturale din care a fost țesut. De asemenea, vă puteți decora camera de zi cu el. Așezați-l sub o măsuță de cafea, lângă o canapea sau un fotoliu și bucurați-vă de un efect vizual foarte bun.

O țesătură solidă garantează că nu se va rupe. Datorită culorii neutre, maro deschis, a iutei va fi potrivit în special pentru interioare rustice și boho. Un avantaj suplimentar este modul în care a fost țesut: țesăturile care îi formează suprafața au o textură distinctă, plăcută la atingere. Covorul are o formă clasică rotundă.

Caracteristicile produsului:

  • covor decorativ rotund,
  • a fost țesut din iută naturală,
  • este un plus atractiv într-un stil rustic și boho,
  • covor într-o formă clasică rotundă,
  • produsul are o minunată culoare maro deschis,
  • are o textură distinctă, plăcută la atingere,
  • covor marca recomandată Atmosphera.
Producător
Cod produs
63281
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
iută
Latime (cm)
120
Diametru (cm)
120
Grosime (cm)
0,5
Kształt
okrągły
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel