Vaza ceramică

Vaza ceramică
Vaza ceramică
Vaza ceramică
Vaza ceramică
Pret bun
59,99 RON
44,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (15,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Vaza din ceramică va fi un decor fantastic pentru camera, sala de mese, hol! Oriunde ai pune-o, va arata fenomenal si va decora perfect interiorul. Dacă doriți să vă animați casa și să adăugați o notă de prospețime, o modalitate excelentă de a face acest lucru este să puneți o compoziție de flori frumoase într-o vază stilată și elegantă.

Designul vazei se caracterizeaza prin simplitate si eleganta, iar calitatea si precizia prin care a fost creata garanteaza aspectul impecabil al produsului. În ea pot fi depozitate flori naturale, artificiale și uscate.

Vaza va arăta frumos pe o masă mare din sufragerie, unde florile nu trebuie să lipsească, mai ales la cinele de gală și la petreceri. Aceasta va adăuga eleganță și rafinament decorului mesei tale și cu siguranță îi va încânta pe fiecare dintre oaspeții tăi cu atmosfera sa unică. Vaza delicată și durabilă va fi, de asemenea, o idee grozavă de cadou pentru oricine apreciază frumusețea și armonia.

Caracteristicile produsului:

  • vază de ceramică,
  • decor senzațional pentru sufragerie,
  • design simplu și elegant,
  • va adăuga stil și eleganță interiorului dvs.,
  • perfecta pentru o masă mare,
  • perfecta pentru un cadou.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
63769
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
21,5
Diametru (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel