Cutie depozitare cu sertare

  • Cutie depozitare cu sertare
Cutie depozitare cu sertare
Cutie depozitare cu sertare
Cutie depozitare cu sertare
Cutie depozitare cu sertare
Cutie depozitare cu sertare
Cutie depozitare cu sertare
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Eleganta o cutie de depozitare pentru bijuterii din top 5five Simply Smart este o idee grozavă de cadou pentru o femeie specială. Puteți stoca și organiza cu ușurință colecția de obiecte de valoare în ea. Creata cu atenție la fiecare detaliu, impresionează prin caracterul său atemporal. Cutia este din bambus, datorită căruia are o culoare maro naturală delicată și un aspect clasic. Va arăta grozav plasată pe o masă de toaletă sau pe o comodă din dormitor.

Cutia are două sertare extensibile, datorită cărora poate găzdui o colecție mare de bijuterii. Sertarele pot fi scoase cu ușurință pentru a găsi setul preferat. Dimensiuni compacte: 20 x 25 x 14,5 centimetri, vă vor permite să depozitati toate obiectele de valoare în el.

Căutați un loc sigur pentru a vă depozita cerceii? Nu trebuie să vă mai întrebați, sunteți în căutarea unui loc sigur 5five Simply Smart le va oferi un adăpost sigur. Sertarele vor fi potrivite nu numai pentru cercei, ci și pentru brățări, coliere, broșe sau inele. De asemenea, sunt grozave pentru depozitarea altor obiecte mici, cum ar fi agrafele de păr.

Caracteristicile produsului:

  • cutie elegantă pentru bijuterii,
  • perfecta pentru un cadou,
  • dimensiuni compacte: 20 x 25 x 14,5 cm,
  • realizata cu precizie și atenție la detalii,
  • pentru cercei, inele, brățări, coliere,
  • vă va permite să vă organizați colecțiile de bijuterii,
  • un produs al mărcii apreciate 5five Simply Smart.
Cod produs
63835
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
14,5
Rodzaj uszkodzenia
rozklejone pudełko
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel