CANDELĂ DIN METAL Ø8.5X4CM

CANDELĂ DIN METAL Ø8.5X4CM
CANDELĂ DIN METAL Ø8.5X4CM
CANDELĂ DIN METAL Ø8.5X4CM
CANDELĂ DIN METAL Ø8.5X4CM
Pret bun
49,99 RON
/ buc. brut

Un parfum frumos, aromat și o flacără veselă, caldă - datorită atmosferei pe care o creează, lumânările, și șemineele sunt un element inseparabil al seriilor lungi de toamnă-iarnă. Lumânările creează o atmosferă unică, aducând o atmosferă confortabilă și încălzindu-se în această perioadă rece . Iluminează-le relaxându-te pe canapea după muncă sau în timpul unui SPA acasă și a unei băi lungi în cadă.

In oferta bogata a magazinului nostru veti gasi tot felul de lumanari, ceara si seminee parfumate. Comandați ceea ce vă place cel mai mult alegând dintr-o varietate de parfumuri și forme. O lumânare într-o cutie cu capac filetat este un plus clasic pentru interior, mai ales toamna. Aprindeți lumânarea și bucurați-vă de parfumul plăcut care va pluti într-un nor subtil în toată camera.

Descoperiți arome noi, frumoase, care vă vor învălui și vă vor relaxa după o zi lungă. Un set de lumanari este o idee grozava de cadou pentru mama, bunica, sora sau prietena. Fă-ți pe tine sau pe cei dragi fericiți datorită acestui gadget minunat. Designul modern se va potrivi oricărui interior, de la hol până la sufragerie.

Caracteristicile produsului:

  • Lumânare într-o cutie cu capac filetat,
  • un design interesant de la marca dovedită Homea,
  • un plus cu o aromă de iarnă,
  • lumânare într-o cutie, cu capac - după ardere borcanul, îl puteți folosi ca suport de lumânare,
  • un set de parfum este o idee dovedită pentru un cadou de Crăciun pentru o persoană dragă,
  • designul modern se va potrivi oricui interior.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
63957
Aroma
orange épicée
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
ceară
Lungime (cm)
8,5
Latime (cm)
8,5
Inaltime (cm)
4
Diametru (cm)
8,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel