Ghiveci Hand Made

Ghiveci Hand Made
Ghiveci Hand Made
Ghiveci Hand Made
Ghiveci Hand Made
Pret bun
64,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ghiveci potrivit este jumătate din frumusețea plantei plasate în el! In sortimentul nostru bogat vei gasi ghivece frumoase in diverse tipuri si stiluri: uni si cu modele, colorate si in culori apatice, clasice, dar si pe suporturi moderne. Alege modele care se potrivesc cu florile și interioarele tale.

Ghiveci din ceramică de pictat este un proiect într-o ediție unică - DIY. Imbină o formă utilă cu posibilitatea de a trezi sufletul artistului. Culoarea albă în combinație cu culorile pastelate ale vopselelor atașate fac ca el să pară delicat și subtil. Culorile luminoase și vesele se vor potrivi oricărui interior. Datorită unor astfel de completări, îți poți schimba ușor și rapid interiorul - tot ce trebuie să faci este să schimbi din când în când ghivecele între camere.

Puteți pune atât flori naturale, cât și flori artificiale. Acestea din urmă, care arată complet natural, se găsesc și în magazinul nostru! Frunzele verzi luxuriante dau fiecarei camere un caracter unic, creand o atmosfera placuta. Construcția solidă a ceramicii face ghiveciul durabil, nu își pierde culoarea și arată frumos.

Caracteristicile produsului:

  • Un ghiveci din ceramică de pictat singur,
  • Culoarea albă a ghiveciului se armonizează frumos cu vopselele pastelate pentru pictură,
  • Din ceramică va funcționa în orice cameră, chiar și în baie,
  • Design al renumitului brand Homea,
  • Dimensiuni: diametru 12 cm x înălțime 11 cm,
  • Ghiveciul pictat manual va sublinia frumusețea atât a florilor naturale, cât și a plantelor artificiale.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
63995
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
12
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
11
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel