Moș Crăciun cu parapanta, 41 cm

Moș Crăciun cu parapanta, 41 cm
84,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

In apa, în aer sau la înălțime - Moșul nu se teme de sarcini speciale. Moș Crăciun cu parapanta . Acest decor cu siguranță îi va atrage pe cei mai mici membri ai gospodăriei, dar nici cei puțin mai în vârstă nu vor fi indiferenți. Așezați-l pe fereastră și sărbătoriți împreună atmosfera de dinainte de Crăciun.

Produsul este o alternativă interesantă la figurinele obișnuite de Crăciun. Avem aici o variantă ceva mai nebunească, originală, ale cărei elemente frumoase și detalii încântă ochii. Moș Crăciun și alte elemente sunt din plastic . Datorită acestui fapt, produsul este rezistent la deteriorare, nu se teme de umiditate sau exces de lumină solară. Un alt secret merită menționat. Moș Crăciun cu parapanta nu este doar un săritor curajos, ci și un iubitor de muzică. Pregătiți 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse), puneți-le înăuntru și bucurați-vă de melodia veselă care vă va umple interiorul .

Dimensiunile produsului sunt de 41 cm înălțime, 11 cm lățime și 16 cm lungime . Este o alegere excelentă, deoarece figura lui Moș Crăciun nu își pierde din popularitate și se bucură de un interes neclintit.

Caracteristicile produsului:

  • Moș Crăciun cu parapanta,
  • din plastic,
  • o alternativă interesantă la clasicul Moș Crăciun,
  • poziția originală și fața zâmbitoare ating nu numai membrii familiei mai tineri, ci și pe cei puțin mai în vârstă,
  • înaltă calitate a manoperei,
  • atenție la detalii și durabilitate,
  • cântă o melodie fericită, festivă,
  • functioneaza cu 3 x baterii AA, 1,5 V (nu sunt incluse),
  • dimensiuni: 41 x 11 x 16 cm,
  • va arăta frumos atât atunci când este atârnat pe fereastră, cât și pe o bibliotecă sau un raft dintr-o cameră copiilor,
Cod produs
64453
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
16
Latime (cm)
11
Inaltime (cm)
41
IP
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel