Ghiveci din ceramică cu suport din lemn, Ø 14 cm

Ghiveci din ceramică cu suport din lemn, Ø 14 cm
Ghiveci din ceramică cu suport din lemn, Ø 14 cm
Ghiveci din ceramică cu suport din lemn, Ø 14 cm
Ghiveci din ceramică cu suport din lemn, Ø 14 cm
74,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Trăiască verdele! Te-ai săturat de monotonia decorativă? Să ne creăm propria junglă în sufragerie. La urma urmei, florile și plantele decorative sunt accesorii care combină mai multe caracteristici cheie: arată frumos, dau interiorului o impresie de confort și ne simțim mai bine în împrejurimile lor. Modul în care le prezentăm este la fel de important ca și alegerea plantelor potrivite - așa cum nu există fum fără foc, nu vă puteți imagina o plantă fără un ghiveci spațios și stilat. Și puține produse pot face față acestei sarcini, precum și ghiveciul din ceramică prezentat cu suport de lemn !

Acesta este un accesoriu care va atrage în special iubitorii de stil etnic, datorită minunatului model. Ghiveciul va fi perfect mai ales pentru decorarea sufrageriei si dormitorului. Cel mai bine este să-l puneți lângă fereastră sau în colțul camerei. Este realizat din ceramica.

Acest produs va fi o alegere bună pentru plantele de interior, cum ar fi, de exemplu, dracaena, monstera sau wingworm. Datorită acestui fapt, acest ghiveci se va dovedi a fi de neînlocuit atunci când se creează aranjamente neobișnuite și interesante de plante. La urma urmei, ghiveciul din ceramică cu bază prezentat este un element decorativ care nu poate lipsi în casa unui iubitor de plante!

Caracteristicile produsului:

  • ghiveci,
  • încăpător și stilat în același timp,
  • perfect ca element al stilului etnic,
  • perfect pentru decorarea sufrageriei și dormitorului,
  • un produs din ceramică,
  • va sublinia farmecul plantelor de interior,
  • >
  • un produs al mărcii bine-cunoscute și respectate EH Excellent Houseware.
Cod produs
64715
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
ciment
Latime (cm)
14
Inaltime (cm)
14
Diametru (cm)
14
Mod de folosire
Interior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Micul dejun pe balcon - tot ce ai nevoie
Micul dejun pe balcon deschide cu siguranță sezonul de primăvară și vară. Totuși, a avea un balcon într-un bloc este un lux. Prin urmare, dacă apartamentul nostru îl are, cu siguranță ar trebui să profităm de acest fapt. Iar cei care își permit să pună masa pe balcon au de câștigat cu siguranță. Atunci vă recomandăm nu numai micul dejun, ci și prânzul și cina alături de cei dragi.
Citește mai mult
pixel