Hranitoare din lemn pentru pasari SURF HOUSE

Hranitoare din lemn pentru pasari SURF HOUSE
119,99 RON
86,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (33,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ai grija de gradina ta odata cu venirea primaverii cu decoratiuni utile si estetice. Merită să ne concentrăm pe simplitate, deoarece datorită unor astfel de adăugări, grădina de acasă sau chiar o grădină modestă cu balcon capătă un caracter unic. Dacă sunteți în căutarea unor accesorii practice și stilate, hrănitoarea pentru păsări SURF HOUSE vă va atrage cu siguranță atenția.

Produsul prezentat este un proiect al renumitului brand ProGarden, specializat în accesorii, decorațiuni și alte articole de grădină de înaltă calitate. Accesoriul este realizat din lemn și are o formă multicoloră, atrăgătoare . Marele avantaj al acestui produs este posibilitatea oricărei amenajări: hrănitorul pentru păsări SURF HOUSE trebuie să fie bine agățat într-un loc liniștit, însorit și uscat. Aspectul său remarcabil este de remarcat: casa are forma unui mic stand hawaian cu o placă de surf .

Este un accesoriu universal care va funcționa nu numai în grădină, ci și pe terasă sau balcon. Produsul arată foarte bine în apropierea plantelor, așa că va fi o alegere bună să-l agăți lângă paturi de flori sau lângă ghivece de flori. Un hrănitor este un decor care atrage păsările, le permite să-și satisfacă foamea și le putem observa îndeaproape. Cu ajutorul lui, vei rafina aspectul grădinii tale până la cel mai mic detaliu.

Caracteristicile produsului:

  • Hrănitoare pentru păsări SURF HOUSE,
  • pentru cei care caută accesorii practice și stilate,
  • accesorii din lemn,
  • Avantajul este posibilitatea oricărei amenajări,
  • casa are forma unui mic stand hawaian,
  • pentru a decora un balcon, grădină sau terasă,
  • arată bine înconjurata de plante,
  • conceput de renumitul brand ProGarden.


Producător
Cod produs
64807
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
28
Latime (cm)
16
Inaltime (cm)
22
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel