Flori artificiale in ghiveci SUCULENTE, Ø 10,5 cm

Flori artificiale in ghiveci SUCULENTE, Ø 10,5 cm
69,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Nu ai talent sau condițiile potrivite pentru cultivarea florilor? Sau poate călătorești mult sau nu ai chef să ai grijă de plante? Mizați pe o plantă artificială care vă va înlocui eficient o planta naturala.

Plantele artificiale într-un ghiveci sunt un decor atractiv și inteligent. Nu necesită udare, îngrijire sau așezare într-un loc însorit. Datorită acestui lucru, va funcționa în toate acele locuri în care cultivarea florilor naturale poate fi dificilă, de exemplu, la birou sau în camere întunecate sau reci. Planta artificială este și rezistentă, ceea ce poate fi apreciat de proprietarii de câini și pisici care știu că animalele lor de companie răstoarnă uneori un ghiveci de flori.

Avantajul incontestabil al plantelor artificiale este aspectul lor grozav pe tot parcursul anului, fără a fi nevoie să ne asigurăm condiții optime. Nici măcar nu le este frică de vremea din afara ferestrei! Fie că este căldură sau ploaie: planta artificială rămâne fermă, plăcută din punct de vedere vizual. Datorită materialelor folosite, arată foarte natural, imitând perfect aspectul suculentelor înflorite . Un avantaj suplimentar este ghiveciul decorativ din ceramică în care este plasată planta. Datorită acestui lucru, întregul se potrivește foarte bine, iar decorul este gata să fie așezat pe un blat, bibliotecă sau pervaz.

Caracteristicile produsului:

  • Plante artificiale,
  • într-un vas decorativ din ceramică,
  • fără udare, îngrijire sau expunere într-un loc însorit,
  • imitație perfectă a plantelor naturale,
  • o alegere bună pentru un birou, birou sau camere întunecate,
  • garanție a aceluiași aspect pe tot parcursul anului.
Cod produs
64821
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
ceramică
Latime (cm)
10,5
Inaltime (cm)
18
Diametru (cm)
10,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel