Plantă artificială suspendată Senecio, 60 cm

Plantă artificială suspendată Senecio, 60 cm
Plantă artificială suspendată Senecio, 60 cm
Plantă artificială suspendată Senecio, 60 cm
Plantă artificială suspendată Senecio, 60 cm
139,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Îți lipsesc condițiile potrivite sau dorința de a cultiva flori? Sau poate călătorești mult sau nu ai chef să ai grijă de plante? Mizați pe o plantă artificială care vă va înlocui eficient plantele naturale.

O plantă artificială - senecio într-un ghiveci suspendat este un decor eficient și ingenios. Nu necesita udare, amplasare intr-un loc insorit sau alta atentie. Datorită acestui lucru, va funcționa în toate acele locuri în care cultivarea florilor naturale poate fi dificilă, de exemplu, la birou sau în camere întunecate sau reci. Planta artificială este, de asemenea, rezistentă la deteriorare, ceea ce poate fi apreciat de proprietarii de câini și pisici, care știu că animalele lor de companie răstoarnă uneori un ghiveci de flori.

Un mare avantaj al plantei artificiale - senecio este aspectul său minunat pe tot parcursul anului, fără a fi nevoie să ne asigurăm condiții optime și să ne angajăm atenția. Nici măcar nu le este frică de vremea din afara ferestrei! Indiferent de căldură sau ploaie, planta artificială stă fermă, încântând ochii. Datorită materialelor folosite, arată foarte natural, imitând perfect aspectul viilor verzi de seneico - o plantă cunoscută și sub numele de bătrânul . Un avantaj suplimentar este ghiveciul negru suspendat în care a fost plasată planta. Datorită acestui lucru, întregul se potrivește foarte bine, iar decorul este gata să fie agățata pe balcon, de exemplu.

Caracteristicile produsului:

  • Plantă artificială - senecio,
  • imitație într-un vas negru suspendat,
  • fără udare, expunere la soare sau alte atenții,
  • imitație perfectă a viței de vie seneico verzi,
  • o alegere bună pentru un birou, sau camere întunecate,
  • garanție a aceluiași aspect pe tot parcursul anului.
Cod produs
64976
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
60
Latime (cm)
28
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel