Covoras pentru chiuvetă cu mânere, 36 x 32 cm

Covoras pentru chiuvetă cu mânere, 36 x 32 cm
Covoras pentru chiuvetă cu mânere, 36 x 32 cm
Covoras pentru chiuvetă cu mânere, 36 x 32 cm
Covoras pentru chiuvetă cu mânere, 36 x 32 cm
Pret bun
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Pentru a proteja corect chiuveta de zgârieturi, merită să vă echipați cu un covoraș pentru chiuvetă. Acesta va asigura aspectul estetic al bucătăriei și va proteja atât chiuveta dvs., cât și vasele spălate în ea de deteriorare.

Covoraș pentru chiuvetă cu mânere, 36 x 32 cm , din plastic . Prin urmare, este igienic și ușor de curățat. Găurile uniform distanțate de pe suprafața sa permit apei să se scurgă liber. De asemenea, previne înfundarea resturilor alimentare in canalul de scurgere. Mânerele funcționale vă vor permite să o scoateți cu ușurință din chiuvetă și să o curățați. Plasticul de înaltă calitate din care este fabricat protejează chiuveta împotriva zgârieturilor. Covorașul previne, de asemenea, spargerea la spălarea vaselor delicate din sticlă subțire sau porțelan. Dimensiunea universală a accesoriului îi va permite să fie utilizat în majoritatea chiuvetelor de dimensiuni standard.

Descrierea produsului:

  • un covoraș cu mâner pentru chiuvetă,
  • protejează chiuveta de zgârieturi,
  • din plastic,
  • ușor de curățat,
  • echipat cu mânere funcționale
  • găurile amplasate strategic facilitează drenajul,
  • aspect estetic și curățenie,
  • dimensiuni: lungime 36 cm, latime 32 cm,
  • produs al mărcii EH Excellent Houseware.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
65003
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
36
Latime (cm)
32
Inaltime (cm)
6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel