Bețe de ratan pentru difuzoare, 20 buc

Bețe de ratan pentru difuzoare, 20 buc
38,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Stocul de bețe de ratan pentru difuzoare este o soluție convenabilă și economică. Ele vă vor permite să vă bucurați continuu de parfumul frumos și intens al uleiurilor esențiale care plutesc în aer. Bețișoarele sunt fabricate din ratan care absoarbe uleiul parfumat și apoi îl evaporă, eliberând parfumul încet.

Această soluție face ca aerul să se umple încet și subtil cu un parfum minunat. > Pentru a crește sau a micșora intensitatea parfumului, este suficient să puneți în ulei numărul corespunzător de bețișoare. Cu cât sunt mai puține, cu atât mirosul este mai subtil.

Bețișoarele înmuiate în ulei își îndeplinesc funcția timp de până la trei săptămâni. După acest timp, merită să le înlocuiți. Un astfel de set este soluția perfectă pentru toți iubitorii de aromoterapie. Datorită acestuia, casa ta va fi umplută de un miros dulce în fiecare zi

Descrierea produsului:

  • 20 de bețișoare de difuzor din ratan incluse,
  • eliberează perfect parfumul uleiurilor esențiale din cameră,
  • mentine timp de aproximativ 3 săptămâni, ecologic și eficient,
  • Produs Atmosphera.
Producător
Cod produs
65618
numărul de piese din set
20
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
40
Inaltime (cm)
40
Diametru (cm)
0,2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel