Vaza ceramica FLORE, 24,5 cm

Vaza ceramica FLORE, 24,5 cm
Vaza ceramica FLORE, 24,5 cm
Vaza ceramica FLORE, 24,5 cm
Vaza ceramica FLORE, 24,5 cm
69,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Căutați un plus universal pentru orice tip de interior? Alege o vază din ceramică FLORI stilată și practică! Este un decor atrăgător care se va dovedi a fi un material surprinzător de fermecător pentru un aranjament fantezist.

Vasul din ceramică FLOWER va expune frumos florile așezate în ea - atât naturale, cât și artificiale. De asemenea, va funcționa foarte bine ca suport pentru ierburi sau crenguțe decorative. Datorită fundului lat și marginii înguste, vaza stă constant și, în același timp, vă permite să creați aranjamente florale mai compacte.

Produsul a fost realizat din ceramică durabilă . Avantajul incontestabil al vazei ceramice FLOWER este designul său interesant, care se potrivește cu stilul popular japandi. Va fi o idee bună să folosiți o vază ca unul dintre elementele acestui stil - folosiți acest potențial pentru a decora un living sau un dormitor. Forma simplă, dar elegantă a unei vaze va fi deosebit de valoroasă în amenajarea acestor interioare. Vaza din ceramică FLOWER va arăta cel mai bine atunci când este plasată într-un loc vizibil: de exemplu, pe o comodă, masă sau pervaz. Alege-o și vei vedea cât de surprinzător de ușor este să aranjezi un aranjament eficient!

Caracteristicile produsului:

  • Vasă din ceramică FLOWER,
  • perfectă pentru flori artificiale și naturale,
  • caracterizată printr-un design unic,
  • o alegere bună pentru amenajarea interioarelor în stil japandi,
  • un produs din ceramică durabilă,
  • are o formă simplă și elegantă,
  • va ajuta la decorarea unei camere de zi sau dormitor,
  • < li> un produs al renumitului brand Atmosphera.

Producător
Cod produs
65620
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
24,5
Diametru (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel