Plafoniera GYPSY, Ø 33 cm

Plafoniera GYPSY, Ø 33 cm
Plafoniera GYPSY, Ø 33 cm
Plafoniera GYPSY, Ø 33 cm
Plafoniera GYPSY, Ø 33 cm
Plafoniera GYPSY, Ø 33 cm
Plafoniera GYPSY, Ø 33 cm
Plafoniera GYPSY, Ø 33 cm
Plafoniera GYPSY, Ø 33 cm
Plafoniera GYPSY, Ø 33 cm
Plafoniera GYPSY, Ø 33 cm
289,99 RON
179,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 38% (110,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Iluminatul este un aspect cheie al decorațiunii interioare. Căutați ceva special? Puteți sublinia caracterul individual al sufrageriei dvs., de exemplu, cu plafoniera din colecția neobișnuită GYPSY.

Plafoniera GYPSY este un accesoriu unic care va atrage iubitorii de stil glamour și iubitorii de decorațiuni orientale. Ceea ce atrage imediat atenția este minunatul abajur ajurat, cu un model intrigant, ușor oriental .

Această lampă metalică are două culori - negru solid pe exterior și auriu pe interior. Acest lucru oferă un efect grozav care devine vizibil atunci când aprindeți lumina. Plafoniera GYPSY seamănă cu un felinar decorativ , ceea ce îi conferă în același timp o impresie de ușurință extraordinară.

Plafoniera GYPSY este cel mai bine folosită ca iluminat pentru un dormitor sau o cameră de zi. Va merge de minune cu accesorii negre și aurii în stil glamour. De asemenea, va funcționa bine cu mobilierul și podelele din lemn - în special cele într-o nuanță caldă și închisă.

Lampa este alimentată de la rețea. Foloseste universalul filet E27 pentru becuri de pana la 40W - becul prezentat in fotografii nu este inclus. Cablul de alimentare într-o culoare neagră universală are o lungime de până la 110 cm, ceea ce ne oferă multă libertate în instalarea sa, deoarece lampa are o înălțime de suspensie reglabilă.


Caracteristicile produsului:

  • Plafoniera GYPSY,
  • se caracterizează printr-un abajur minunat, ajurat,
  • un produs din metal negru și auriu,
  • lampă în stil glamour
  • perfecta pentru camera de zi și dormitor,
  • are reglarea înălțimii suspensiei,
  • pentru becuri de până la 40 W cu filet E27,
  • produs al mărcii Atmosphera.
Producător
Cod produs
65622
Putere (W)
max. 40 W
Tip soclu
E27
Lungime cablu
110 cm
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
21,5
Diametru (cm)
33
Tip alimentare
la retea
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel