Sfeșnic cu bază de marmură, 27 cm

Sfeșnic cu bază de marmură, 27 cm
Sfeșnic cu bază de marmură, 27 cm
Sfeșnic cu bază de marmură, 27 cm
Sfeșnic cu bază de marmură, 27 cm
Sfeșnic cu bază de marmură, 27 cm
Sfeșnic cu bază de marmură, 27 cm
59,99 RON
52,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 12% (7,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Căutați accesorii inspiratoare care să vă permită să subliniați caracterul individual al interiorului? Acest uimitor sfeșnic cu o bază de marmură vine în ajutor.

Sfeșnicul se potrivește unui stil glamour elegant , care este perfect pentru designul interior. Ceea ce atrage imediat atenția este în primul rând forma intrigantă, originală a sfeșnicului. Este o adevărată combinație de clasic și modern! Acest suport metalic minimalist aduce în minte simplitatea brută a unei lămpi industriale fără abajur. Caracterul său unic este subliniat și de o bază solidă din marmură albă. Albul pietrei se armonizează perfect cu o culoare aurie a metalului.

Sfeșnicul are un mâner confortabil în care poate fi așezată ferm o lumânare lungă. Sfeșnicul va fi un decor stilat pentru diverse încăperi: va fi la fel de bun în sufragerie ca și în dormitor! Datorită formei și culorilor , se va potrivi în interioare în stil glamour, deși se va potrivi și amenajărilor de mansardă și industriale.

Sfeșnicul va arăta grozav cu accesorii aurii, alb-negru - de exemplu, vesela ceramică, decorațiuni industriale sau rame decorative. Sfeșnicul este un accesoriu grațios care vă va ajuta să subliniați caracterul interiorului - nu vă fie teamă să experimentați!


Caracteristicile produsului:

  • sfeșnic cu bază de marmură,
  • din metal auriu și marmură albă,
  • vă permite să plasați o lumânare lungă în mod stabil,
  • sfeșnic în stil glamour
  • combinație de clasic și modern,
  • perfect pentru decorarea dormitorului și sufrageriei,
  • se va regăsi în multe aranjamente,
  • produs al mărcii Atmosphera.
Producător
Cod produs
65666
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
marmură
Inaltime (cm)
27
Diametru (cm)
6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel