Ghirlandă decorativă, 10 becuri LED, 165 cm

Ghirlandă decorativă, 10 becuri LED, 165 cm
Ghirlandă decorativă, 10 becuri LED, 165 cm
Ghirlandă decorativă, 10 becuri LED, 165 cm
Ghirlandă decorativă, 10 becuri LED, 165 cm
Ghirlandă decorativă, 10 becuri LED, 165 cm
Ghirlandă decorativă, 10 becuri LED, 165 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Iluminarea bună este cheia unui decor de succes. Este iluminatul atmosferic care vă permite să introduceți cu ușurință o atmosferă uimitoare în interior. O idee bună va fi să alegeți o ghirlandă ușoară. Este un adaos foarte recunoscător cu care poți aranja rapid interiorul selectat sau să-i subliniezi caracterul în conformitate cu stilul ales.

Această ghirlandă minunată se va potrivi perfect în camerele decorate în stil loft și glamour. Un șnur auriu cu becuri mari, decorative îți aduce în minte un accesoriu direct din garderoba vedetelor de cinema. De aceea, va fi o idee bună să folosiți o ghirlandă pentru a vă decora propria garderobă sau masa de toaletă. În lumina ei, chiar și cele mai simple tratamente de înfrumusețare vor deveni o experiență unică.

Ghirlanda ar trebui să fie, de asemenea, folosită ca iluminare atmosferică pentru camera de zi - va deveni fără îndoială o atracție pentru multe seri de succes! Marele avantaj al ghirlandei sunt diodele LED, care consumă mai puțină energie electrică decât becurile tradiționale. Ele dau o lumina placuta cu o culoare alb cald. Cel prezentat are 165 de centimetri lungime, ceea ce ne oferă multă libertate în a-l aranja. Snurul este format din zece abajururi decorative din sticla in forma de becuri cu LED-uri. Lămpile sunt alimentate de baterii AA.


Caracteristicile produsului:

  • ghirlandă decorativă,
  • lungime de până la 165 de centimetri,
  • accesoriu în stil glamour
  • ghirlanda are un design intrigant,
  • un plus universal pentru camera de zi, dormitor și dulap,
  • diode LED în nuanțe de sticlă,
  • lămpile dau o lumină albă caldă,
  • ghirlanda este alimentată de baterii AA,
  • produs al renumitului brand Atmosphera.
Producător
Cod produs
65676
Caracteristici suplimentare
LED
Tip alimentare
2 AA batteries
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
165
Latime (cm)
10,5
Inaltime (cm)
4,5
Baterie
neincluse
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel