Suport ghiveci din ratan CARM

Suport ghiveci din ratan CARM
Suport ghiveci din ratan CARM
Suport ghiveci din ratan CARM
Suport ghiveci din ratan CARM
289,99 RON
189,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 34% (100,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suportul pentru ghiveci din ratan CARM va rezolva problema lipsei de spațiu pe pervazurile ferestrei. Asigurați-vă că plantele dvs. au acces la soarele din timpul zilei și afișați-le frumos.

Accesoriul va fi perfect pentru fiecare entuziast și pasionat de cultivarea plantelor de interior . Un ghiveci de flori așezat pe un suport va fi expus frumos. Planta va fi, de asemenea, la o înălțime adecvată și va avea acces bun la lumina zilei. Această soluție este utilă în special pentru florile mari cu o structură răspândită.

Le va oferi suficient spațiu. Ei bine, da, dar acolo unde sunt plantele este și apă. Nu trebuie să vă faceți griji prea mult pentru această bază elegantă! Este în întregime fabricată din ratan , care este extrem de rezistent la umiditate.

Descrierea produsului:

  • suport de ghiveci din ratan CARM,
  • va afișa frumos flori ramificate,
  • perfect pentru interioare rustice și boho,
  • din răchită
  • dimensiuni: lungime 39 cm, diametru 27 cm,
  • Produs marca Atmosphera.
Producător
Cod produs
65692
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
ratan
Inaltime (cm)
39
Diametru (cm)
27
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel