Suport pentru periuță de dinți COCOON

Suport pentru periuță de dinți COCOON
54,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un suport pentru periuță de dinți este un element obligatoriu în fiecare baie. Datorită acestuia, capetele de perie nu intră în contact direct cu alte obiecte din baie și rămân curate din punct de vedere igienic. Poziția verticală a periilor le permite, de asemenea, să se usuce liber.

Nu există nicio îndoială că fiecare dintre noi are nevoie de acest tip de accesoriu în baia noastră. Suportul pentru periuță de dinți trebuie să fie mai presus de toate durabil, ușor de curățat și încăpător. Toate aceste caracteristici au un produs de la marca 5five Simply Smart, care se distinge în plus printr-un design minimalist, dar elegant. Un accesoriu din ceramică gri pentru baia ta combină funcționalitatea cu stilul impecabil!

Descrierea produsului:

  • Suport pentru periuță de dinți COCOON,
  • un echipament esențial pentru fiecare baie,
  • ceramică, ușor de curățat și durabila
  • dimensiuni: lungime 8,5 cm, lățime 8,5 cm, înălțime 11,9 cm,
  • Produs 5five Simply Smart.
Cod produs
65723
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
8,5
Latime (cm)
8,5
Inaltime (cm)
11,9
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel