Cos de rufe pentru baie

Cos de rufe pentru baie
Cos de rufe pentru baie
Cos de rufe pentru baie
Cos de rufe pentru baie
Cos de rufe pentru baie
Cos de rufe pentru baie
279,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pentru a menține aspectul estetic al băii, aceasta ar trebui să fie echipată cu elementele necesare < /strong>, datorită cărora vei organiza spațiul. Dulapurile încăpătoare, organizatoarele și, bineînțeles, un coș de rufe sunt articole obligatorii faracare este greu sa pastrezi ordinea.

Produsul 5five Simply Smart poate fi folosit ca si coș de rufe extrem de spațios sau ca recipient pentru depozitarea produselor de curatare, prosoape de baie sau alte accesorii necesare in baie.Accesoriul este extrem de incapator , datorita caruia poti pune o multime de lucruri in el. Cadrul metalic și placa MDF creează o structură solidă și stabilă.

Capacul cutiei este echipat cu un arc special care asigura inchiderea silentioasa. Designul impecabil al produsului va introduce un plus decorativ interesant în interiorul băii dumneavoastră. Utilizați acest produs în funcție de nevoile dvs. și păstrați aspectul estetic al băii.

Descrierea produsului:

  • poate fi folosit pentru a depozita accesorii de baie sau pentru a acționa ca un coș de rufe,
  • echipat cu un arc pentru închidere silențioasă,
  • construcție stabilă și manoperă atentă
  • din MDF,
  • produs destinat auto-asamblarii,
  • dimensiuni: lungime 70 cm, lățime 35 cm, înălțime 45 cm,
  • Produs 5five Simply Smart.
Cod produs
65730
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
70
Latime (cm)
35
Inaltime (cm)
45
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel