Veioza boho LIBY, abajur din bambus, 28 cm

Veioza boho LIBY, abajur din bambus, 28 cm
Veioza boho LIBY, abajur din bambus, 28 cm
Veioza boho LIBY, abajur din bambus, 28 cm
Veioza boho LIBY, abajur din bambus, 28 cm
229,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 43% (100,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Veioza in stil boho - bambus clasic intr-o versiune moderna

  • Două versiuni de culoare. Veioza are două versiuni de culoare din care puteți alege: negru și bej. Acest lucru vă va permite să ajustați și mai bine lampa la stilul interiorului selectat.
  • Soclu E27. Veioza foloseste un soclu universal in conformitate cu standardul E27. Datorită acestui fapt, veți putea instala un bec cu așa-numitul soclu „mare” cu o putere maximă de 40W. Becul nu este inclus.
  • Alimentata AC. Veioza erste alimentata de la retea electrica. Cablul inclus intr-o manta neagra are o lungime de 150 cm. Acest lucru vă oferi mult spațiu de a manevră la aranjare.
  • Materiale solide. Abajurul veiozei este realizat din bambus. Construcția sa este realizată dintr-o combinație de metal și plastic. Datorită acestui fapt, veioza este ușoară și în același timp durabilă.
  • Abajur. Veioza are un abajur confectionat din bambus realizat impletit. Abajur difuzează uniform lumina, ceea ce creează o penumbră atmosferică și o atmosferă foarte confortabilă, propice relaxării.

Veioza LIBY este un proiect al mărcii franceze Atmosphera. Are dimensiunile de 23 cm x 15 cm x 28 cm (lungime x latime x inaltime) – este o alegere excelenta pentru living sau dormitor. Este adaptata pentru a fi agatata pe perete. Lumina slabă va aduce o atmosferă confortabilă în interior. Merită să acordați atenție aspectului original: această veioza din bambus seamănă cu un felinar oriental.

Producător
Cod produs
66767
Tip alimentare
la retea
Tip soclu
E27
Putere (W)
max. 40 W
Lungime cablu
150cm
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
28
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel