Puf catifelat SINAN, 40 cm

Puf catifelat SINAN, 40 cm
Puf catifelat SINAN, 40 cm
Puf catifelat SINAN, 40 cm
Puf catifelat SINAN, 40 cm
Puf catifelat SINAN, 40 cm
Puf catifelat SINAN, 40 cm
419,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Apreciezi confortul și comoditatea și, în același timp, nu vrei să ocupi prea mult spațiu valoros în cameră? Dacă da, atunci puful SINAN este doar pentru tine. Puful este un accesoriu universal care poate fi folosit în diverse moduri, în funcție de nevoile noastre.

Acesta este un plus care se va găsi cu ușurință în multe livinguri. Va arăta deosebit de bine în interioare eclectice și în stil loft. Puful va funcționa și în dormitor - vă puteți ghemui pe el în timp ce vă îmbrăcați sau puneți pe el un halat, haine pentru ziua următoare sau o pătură. Așezat în hol, va deveni un accesoriu confortabil pe care vă puteți așeza și vă puteți lega pantofii.

Avantajul incontestabil al acestui produs estegreutatea sa redusă și dimensiunile reduse. Îl puteți muta cu ușurință și îl puteți plasa acolo unde aveți cea mai mare nevoie. Datorită acestui fapt, se va dovedi de neînlocuit în timpul evenimentelor mai mari, întâlnirilor cu prietenii sau vizitelor neanunțate.

Puful SINAN îi va satisface pe cei care acordă o atenție deosebită manoperei de înaltă calitate. Piesa de mobilier are un sezut confortabil într-o culoare elegantă. Produsul a fost tapițat cu poliester care imit velur. Un avantaj suplimentar al piesei de mobilier prezentate este forma sa caracteristică care îi conferă un caracter unic.

Caracteristicile produsului:

  • puful SINAN,
  • se caracterizează prin greutate redusă și dimensiuni reduse,
  • piesa de mobilier a fost tapițată cu poliester imitând velur,
  • un plus într-un stil eclectic și loft,
  • perfect pentru hol, living și dormitor,
  • o formă unică,
  • Produs marca Atmosphera.
Producător
Cod produs
66806
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
velours
Inaltime (cm)
40
Diametru (cm)
40
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel