Suport bijuterii VIBE, cu oglinda

Suport bijuterii VIBE, cu oglinda
Suport bijuterii VIBE, cu oglinda
Suport bijuterii VIBE, cu oglinda
Suport bijuterii VIBE, cu oglinda
Suport bijuterii VIBE, cu oglinda
Suport bijuterii VIBE, cu oglinda
109,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport pentru bijuterii sub formă de paravan cu oglindă și față decorativă

  • Uitați de lanțisioarele încâlcite:suportul de bijuterii vă va permite să vă organizați bibelourile iubite. Așezați brățările și inelele pe cârligele rotunde și păstrați-le în siguranță.
  • Constructie stabila: paravanul decorativ pentru bijuterii este realizat din metal rezistent, care este acoperit cu lac auriu. Acest lucru creează un efect interesant, dar previne și coroziuni și decolorari tijelor. Produsul este echilibrat corespunzător, astfel încât să nu se clătească sau să se încline.
  • Pliabil: Suportul de bijuterii poate fi pliat ca un acordeon. Atunci nu ocupă mult spațiu. Cu toate acestea, suntem convinși că odată ce ajunge pe raftul tău, nu il vei mai ascunde niciodată! Dimensiunile produsului inchis sunt: ​​15 x 3 x 40,5 cm.
  • O oglindă mică: va fi utilă atunci când măsurați bijuteriile și le potriviți la stilul final. Alege cercei care arată cel mai bine cu machiajul de seară sau îmbunătățește-ți bronzul de vară.
  • Decorarea în sine: Suportul VIBE nu este doar un organizator funcțional pentru bijuterii, ci și un decor elegant, care va aduce și mai multă eleganță interiorului tău. Așezați-l pe o comodă și urmăriți-l cum străluceste.

Suportul de bijuterii VIBE va păstra totul la locul său. Bucurați-vă de colecția dvs. de ornamente unice și fiți mereu cu ochii pe ea.

Producător
Cod produs
66809
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
39
Inaltime (cm)
40,5
Adancime (cm)
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel