Vaza ceramica GARDEN, 19,5 cm

Vaza ceramica GARDEN, 19,5 cm
Vaza ceramica GARDEN, 19,5 cm
Vaza ceramica GARDEN, 19,5 cm
Vaza ceramica GARDEN, 19,5 cm
109,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O vază din ceramică cu mânere va funcționa în multe roluri - în interiorul și în afara casei

  • Formă atractivă:O vază mare din ceramică cu mânere se caracterizează printr-o formă unică, unică. Are un efect crăpat pe suprafața sa, ceea ce îi conferă un caracter interesant.
  • Aplicație: vaza va funcționa ca un loc pentru a afișa flori vii și uscate sau pentru a le depozita. Poate fi folosit și ca acoperire pentru o plantă artificială.
  • Culori: albastru cenușiu calm, liniștitor.
  • Dimensiuni: vaza în formă de butoi are 19,5 cm înălțime și 20 cm în diametru.
  • Înaltăcalitate: vaza din ceramică cu mânere provine din colecția Atmosphera, caracterizată prin design interesant și manoperă precisă.

Vaza din ceramica cu manere este prevazuta cu manere care o vor face usor de transportat. Suprafața sa este smălțuită și strălucitoare, iar șanțurile de pe suprafața sa îi diversifică aspectul.

Producător
Cod produs
66850
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
19,5
Diametru (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel