Poster cu rama Flori in vaza, 50 x 70 cm

Poster cu rama Flori in vaza, 50 x 70 cm
Poster cu rama Flori in vaza, 50 x 70 cm
Poster cu rama Flori in vaza, 50 x 70 cm
Poster cu rama Flori in vaza, 50 x 70 cm
83,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Posterul de pe perete încadrat într-un cadru de lemn arată flori într-o vază

  • Model floral:ilustrația prezintă un buchet de flori într-o vază. Ilustrația este păstrată în culori luminoase, discrete. Rama este bej.
  • Tipărire precisă pe poliester:  Tehnica de imprimare reflectă natura imaginii pictate cu vopsele de acuarelă. La suprafață există detalii care reflectă aspectul original al picturilor.
  • Asamblare ușoară:Tabloul este gata de agățat pe perete. Nu ai nevoie de rama sau rama - poza este atasata de o placa sintetica si incadrata intr-un cadru de lemn care se potriveste perfect cu posterul. Fără cheltuieli suplimentare.
  • Construcție ușoară : posterul înrămat cântărește doar un kilogram - se va atârna cu ușurință pe orice perete.
  • Dimensiune 70 x 50 cm:Afișul de pe perete sub formă de dreptunghi are 1,6 cm grosime

Poster de perete Flori într-o vază este o modalitate de a avea flori în interior pe tot parcursul anului. Dacă îți plac motivele florale delicate, apucă-te de un tablou de la brandul francez Atmosphera și bucură-te de buchetul într-o formă minimalistă. Datorită materialelor de înaltă calitate și imprimării moderne, poți fi sigur că buchetul nu se va ofili niciodată. Grafica nu devine gri, rămâne la fel de intensă mult timp.

Producător
Cod produs
66855
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
50
Inaltime (cm)
70
Adancime (cm)
1,6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel