Vaza din sticla SHINE, 23,5 cm

Vaza din sticla SHINE, 23,5 cm
Vaza din sticla SHINE, 23,5 cm
Vaza din sticla SHINE, 23,5 cm
Vaza din sticla SHINE, 23,5 cm
169,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Vaza decorativa SHINE in forma ovala va afisa buchete maximaliste

  • Forma originală: vaza se caracterizează printr-o formă interesantă. O margine mai închisă la mijloc diversifică aspectul vazei. Gâtul îngust vă va permite să aranjați florile afișate într-un mod organizat.
  • Aplicație: poate fi folosit cu succes pentru a afișa buchete de flori sau ierburi.
  • Decor interesant: jucați-vă cu lumina folosind farmecul vitraliilor. Pune un șir de lumini înăuntru sau creează un joc de lumini și umbre - plasează o ghirlandă lângă el, astfel încât vaza să reflecte lumina caldă.
  • Culoare: nuanța sticlei colorate va aduce culoare interiorului apartamentului. Culoarea este naturală în același timp.
  • Dimensiuni: vaza are un diametru de 23,5 cm și o înălțime de 24 cm. Va funcționa bine pentru a afișa buchete mai mari.

O vază cu vitralii este un element multifuncțional de decor - o poți folosi pentru a crea orice decor și în funcție de modul în care o folosești - poți crea o atmosferă aleasă în apartamentul tău.

Afișați flori vii și uscate, jucați-vă cu lumina sau folosiți sticla decorativă ca element independent de decor - doar puneți vaza pe raft și bucurați-vă de forma interesantă. Ai o mulțime de opțiuni!

Producător
Cod produs
66857
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
24
Diametru (cm)
23,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel