Clepsidra decorativa din sticla, 16 cm

Clepsidra decorativa din sticla, 16 cm
Clepsidra decorativa din sticla, 16 cm
Clepsidra decorativa din sticla, 16 cm
Clepsidra decorativa din sticla, 16 cm
129,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O clepsidră de sticlă cu nisip auriu - o alternativă la cronometrarea modernă

  • Clepsidra decorativă:Clepsidra decorativă din sticlă transparentă ascunde în interior nisip auriu. Este o alternativă interesantă la ceasurile moderne.
  • Efect de relaxare: Vizionarea nisipului mișcându-se în jos este modalitatea perfectă de a vă calma nervii. Privirea la granulele de nisip care se scufundă încet până la fund ne va ajuta să ne relaxăm după o zi grea.
  • Debitul de nisip:timpul de turnare a boabelor de nisip dintr-o cameră în alta este de 1 minut și 30 de secunde.
  • Dimensiune: Clepsidra are 16 cm inaltime, diametrul 7 cm.
  • Cadou interesant:O clepsidră decorativă din sticlă cu un aspect atractiv poate fi un plus interesant la un cadou pentru o persoană dragă.

O clepsidră decorativă din sticlă transparentă este o alternativă interesantă la ceasurile clasice. În prezent, ceasurile, cronometrele și cronometrele măsoară timpul și ne permit să determinăm cu exactitate timpul. Dacă căutăm o schimbare plăcută, clepsidra prezentată va fi o alegere excelentă. Îți va permite săte desprinzi de chestiunile de zi cu zi și să te calmeziși toate acestea datorită granulelor de nisip care cad pe fundul clepsidrei. Poate fi așezat pe un birou la serviciu sau pe un dulap din sufragerie.

Producător
Cod produs
66858
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
16
Diametru (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel