Covoras din bambus, 50 x 80 cm

Covoras din bambus, 50 x 80 cm
Covoras din bambus, 50 x 80 cm
Covoras din bambus, 50 x 80 cm
Covoras din bambus, 50 x 80 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covoarele naturale se bucură în prezent de o mare popularitate, pe care o datorează calităților lor practice și estetice. Covoarele din bambus sau iută sunt covoare excepțional de durabile și rezistente la deteriorare pentru hol, cameră sau baie.

Un astfel de covor împletit foarte rezistent este perfect ca covoraș pentru balcon sau terasă. Datorită faptului că covoarele din bambus sunt atât de rezistente la deteriorare și solide și, în același timp, arată foarte originale și stilate, acestea sunt utilizate pe scară largă. Practic, puteți pune un covor de bambus în orice interior, iar în cazul acestui model cu o schemă de culori foarte neutră, va deveni și mai ușor, deoarece nuanța prezentată se va armoniza cu multe stilizări.

Covorul din bambus este ușor de curățat, nu are impact negativ asupra sănătății sau siguranței noastre, datorită faptului că a fost fabricat din materii prime naturale. Covorașul de bambus de la Atmosphera Créateur d'intérieur este, de asemenea, un produs care se distinge printr-un standard ridicat de manoperă, tipic produselor acestui brand apreciat.

Caracteristicile produsului:

  • covorașă din bambus la modă și practică,
  • covoare foarte durabilă și rezistentă,
  • covor universal și funcțional pentru diverse încăperi,
  • covorul de cea mai înaltă calitate împletit din materii prime naturale și sigure,
  • produs de marcă de la Atmosphera Créateur d'intérieur.
Producător
Cod produs
66881
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
80
Latime (cm)
50
Inaltime (cm)
0,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel