Set 4 cesti ceramice cu suport ARYA, 170 ml

Set 4 cesti ceramice cu suport ARYA, 170 ml
Set 4 cesti ceramice cu suport ARYA, 170 ml
Set 4 cesti ceramice cu suport ARYA, 170 ml
Set 4 cesti ceramice cu suport ARYA, 170 ml
Set 4 cesti ceramice cu suport ARYA, 170 ml
Set 4 cesti ceramice cu suport ARYA, 170 ml
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Căni de cafea pe suport - un set de căni elegante cu mâner larg pentru a fi așezate pe un blat mic de bucătărie

  • 4 căni de porțelan: Vasele sunt din porțelan. Materialul este igienic, rezistent la leziuni mecanice delicate și ușor de întreținut. Porțelanul nu afectează gustul băuturilor și chiar și unii oameni cred că cafeaua și ceaiul au cel mai bine gust.
  • Design care se referă la ceramică întoarsă pe o roată și o ureche aurie: Forma ușor aplatizată a ceștii va potrivi 170 ml de cafea de dimineață sau ceai de după-amiază. Forma minimalistă și fundul rotunjit vă permit să plasați cupele una peste alta.
  • Suport stabil și compact: Depozitarea ceștilor este foarte convenabilă. Le pui una peste alta pe un suport metalic si gata. Suportul este echilibrat corespunzător, ceea ce asigură în plus siguranța ceștilor dumneavoastră.
  • Multi-tasking: Soluția perfectă în bucătăria de acasă, dar și într-un mic agroturism sau la birou. Dimensiunea mică a cănii: 5,6 x 9,3 x 7,4 cm (înălțime x lungime x lățime) va funcționa chiar și într-un mini colț de cafea.
  • Mâner larg: este confortabil și sigur în mână. Când utilizați mânerul, nu vă veți arde mâna. Puteți așeza ceașca în siguranță pe măsuța de cafea sau o puteți muta din loc în loc.

Cesele din ceramică Arya pe un suport de la brandul francez Secret de Gourmet sunt recomandate pentru un espresso rapid dimineața și un cappuccino după-amiaza. Cupele nu pot fi spălate în mașina de spălat vase. Cu toate acestea, forma cănii este atât de clasică (fără adâncituri) încât îți va lua literalmente un moment pentru a spăla ceașca cu apă curentă.

Cod produs
66882
Capacite (ml)
170
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
10,7
Latime (cm)
10,3
Inaltime (cm)
22,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel