Carafa din sticla CHILA, 1,5L

Carafa din sticla CHILA, 1,5L
Carafa din sticla CHILA, 1,5L
Carafa din sticla CHILA, 1,5L
Carafa din sticla CHILA, 1,5L
Carafa din sticla CHILA, 1,5L
Carafa din sticla CHILA, 1,5L
129,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Carafa de sticla, ulcior cu capac pentru apa si bauturi – esențial pentru căldura verii

  • Urcior cu capac. Datorită capacului strâns, nu vor intra muște, alte insecte sau o frunză din copac. Carafa cu capac va functiona in gradina, pe terasa si balcon.
  • Torsare convenabilă. Duza cu formă perfectă și mânerul confortabil vă permit să turnați băuturi fără a vărsa – va fi usor de folosit chiar si de catre copii.
  • Capacitate mare. Urciorul de sticlă are o capacitate de până la 1,5 litri. În acest fel, vei avea grijă de hidratarea ta și a celor dragi. Acest lucru este important în timpul verii – ne întindem la o băutură mai des când este la îndemână.
  • Nu doar pentru apă. Carafa va fi perfectă nu numai pentru a servi apă, ci și ca ulcior pentru ceai cu gheață, sucuri și băuturi.
  • Ușor de curățat. În primul rând, ulciorul poate fi spălat în mașina de spălat vase. În al doilea rând, forma sa simplă permite chiar și spălarea mâinilor – clătirea agentului nu va fi o problemă.
Urciorul de sticlă este echipat cu un capac practic din lemn de bambus. Garnitura ține capacul în poziție, astfel încât să nu cadă când înclinați tigaia. Urciorul are un orificiu larg, datorită căruia puteți pune în ea cuburi de gheață, fructe și mentă și apoi goliți cu ușurință resturile.  
Producător
Cod produs
66917
Capacite (ml)
1500
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
16,8
Latime (cm)
13
Inaltime (cm)
21
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel