Lampa de masa loft, 32,5 cm

Lampa de masa loft, 32,5 cm
Lampa de masa loft, 32,5 cm
Lampa de masa loft, 32,5 cm
Lampa de masa loft, 32,5 cm
Lampa de masa loft, 32,5 cm
Lampa de masa loft, 32,5 cm
Lampa de masa loft, 32,5 cm
Lampa de masa loft, 32,5 cm
269,99 RON
209,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (60,00 RON).

O lampă de masă cu abajur din velur își va găsi locul pe o comodă sau noptieră

  • Abajur din catifea plasat pe un cadru metalic: o lampă de masă cu dimensiunea abajurului de Ø 20 va fi folosită ca iluminat suplimentar în casa noastră. Va evidenția colțurile apartamentului pe care dorim să le expunem.
  • Iluminare subtilă: intensitatea delicată a luminii combinată cu culorile de cerneală ale abajurului va crea un efect de iluminare unic. bec cu max. Puterea de 25 W nu va fi obositoare pentru ochi.
  • Perfect pentru o cameră de zi sau dormitor: o lampă de masă cu abajur se va potrivi pe o comodă sau o noptieră.
  • Cadru metalic:lampa are un cadru metalic de culoare neagră, ceea ce îi conferă un caracter de mansardă. In acelasi timp, ascunde frumos cablul (lungime max. 150 cm) pentru a nu se incurca langa abajur.
  • Culori la modă: Combinația unei culori intense de cerneală cu un cadru metalic negru oferă un efect vizual frumos. Lampa în sine poate fi un decor.

Lampa de masă loft cu abajur cu o înălțime totală de 32,5 cm va fi o sursă suplimentară, plăcută de lumină. Așezat pe o noptieră sau o comodă, va ilumina locul și va oferi interiorului căldură și confort. Va funcționa seara când doriți să evitați lumina puternică și să vă calmați simțurile. Abajurul sub formă de cilindru, acoperit cu un material velur plăcut la atingere, este un decor suplimentar, oferind lămpii o imagine elegantă. Lampa trebuie să cumpere un bec separat. Max. puterea becului este de 25 W, fir E27.

Producător
Cod produs
66947
Lungime cablu
150cm
Putere (W)
max. 25 W
Tip soclu
E27
Tip alimentare
la retea
Culoarea dominantă
bleumarin
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
32,5
Diametru (cm)
20
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel