Lumanare parfumata cu suport din sticla, 230 g

Lumanare parfumata cu suport din sticla, 230 g
Lumanare parfumata cu suport din sticla, 230 g
Lumanare parfumata cu suport din sticla, 230 g
Lumanare parfumata cu suport din sticla, 230 g
64,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O lumânare parfumată relaxantă va oferi apartamentului tău o aromă unică, care fără îndoială vă va atrage simțurile

  • Design atent. Lumanarea parfumata este asezata intr-o carcasa de sticla decorata cu grafica decorativa. Suportul pentru lumânări are o dimensiune compactă de 12 x 6,5 cm (înălțime x diametru).
  • Fitil din lemn. În lumânare este un fitil de lemn. Forma sa face lumânarea să ardă uniform și curat. Datorită acestui fapt, se ard și resturile de ceară de pe pereți.
  • Timp de ardere lung. Lumanarea parfumata are un insert mare de parafina (230 g) care arde incet. Lumânarea arde 55 de ore! Este o garanție a multor seri aromate.
  • Copertă practică. Capacul de plută vă permite să conectați lumânarea stinsă. Datorită acestui lucru, ceara nu adună praf și scame și fitilul nu se udă. Capacul permite de asemenea o conservare mai bună a parfumului.
  • Alegeți parfumul preferat. Lumânarea parfumată este disponibilă în trei arome diferite. Alege dintre parfumul de iasomie, paciuli și chihlimbar. Aprindeți o lumânare pentru a umple interiorul cu aromă.

Lumânarea parfumată cu fitil din lemn emite un sunet caracteristic, sfârâit atunci când arde. Sunetul este foarte relaxant și, combinat cu parfumul aromat, are un efect liniștitor asupra oamenilor. Datorită acestui fapt, această lumânare poate deveni un instrument eficient de aromaterapie.

Producător
Cod produs
66955
Timp de ardere
55 h
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
parafină
Inaltime (cm)
12
Diametru (cm)
6,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel